Om oss

Skolvalet.nu är en mötesplats för alla som arbetar i, går i, har barn i eller driver en friskola. Plus alla andra som är för rätten att välja skola och förskola.

I dag har över 380 000 barn och deras föräldrar aktivt valt en fristående förskola eller skola. Över 60 000 människor har valt en fristående förskola eller skola som arbetsplats. Det är ett val och en rättighet som är hotad i dag. En rättighet som behöver stöd och uppslutning.

Skolvalet.nu har två syften. Det främsta är att lyfta fram röster från alla dem som påverkas mest, men som inte hörs i debatten i dag. Vi vill också vara en resurs för dig som söker information om det fria skolvalet och din rättighet att välja skola och förskola.

Det fria skolvalet har gett föräldrar, elever och anställda mer inflytande och större möjligheter. Det är vi stolta över.

Frågor och svar om oss

Vilka är ni?
Skolvalet.nu är en arena för föräldrar, elever och lärare som värnar om det fria skolvalet. Den drivs av Friskolornas riksförbund och våra medlemmar.

Hur länge tänker ni driva skolvalet.nu?
Det är upp till alla dem som engagerar sig för skolvalet.nu att bestämma. Så länge vi ser att det finns behov och intresse för att skolvalet.nu ska leva vidare kommer vi att fortsätta.
Skolvalet.nu ska vara en levande sida som ständigt är under utveckling och vi tar gärna emot dina synpunkter på hur vi kan bli bättre på info@skolvalet.nu

Skolval på Linkedin Skolval på Facebook Skolval på Twitter