Filma en Selfie

Filma en selfie

Filma en selfie

Vill du dela med dig av din åsikt om varför du står upp för de fristående skolorna och tycker att alla elever ska ha rätt att välja skola och pedagogisk inriktning?

Vi är övertygade om att din åsikt och ditt ställningstagande kommer att stärka det fria skolvalet. Du kan enkelt bidra. Använd din telefon och ta en selfiefilm och skicka in den till oss på info@friskola.se. Filmen kommer sedan att spridas över sociala medier.

 

Så här får du en bra selfiefilm:

  • Filmen ska vara ca 15-20 sekunder lång för att enkelt kunna spridas över Twitter och Facebook. Du hinner säga mer än du tror på 15-20 sekunder. Berätta om ditt främsta argument till varför det fria skolvalet är viktigt för dig.
  • När du filmar ska telefonen vara i liggande läge. Bilden blir hoptryckt om den är stående.
  • Titta inte rikt på skärmen på telefonen utan på själva kameran. På en iPhone t ex är det på ena kortsidan. Titta på telefonen var kameran sitter på just din telefon innan du början filma för att vara säker.
  • Skriv vem du är när du skicka in filmen till oss. Vi lägger till en namnskylt i filmen. Du behöver inte berätta vem du är när du filmar.

Frågor Om du har några frågor eller funderingar kring skolvalet eller selfiefilm är det bara att höra av sig till info@friskola.se.

Skolval på Linkedin Skolval på Facebook Skolval på Twitter