Gör din röst hörd

Här har du möjlighet att dela med dig av din åsikt eller berättelse om rätten att välja skola och förskola. Du kan publicera inlägget på sidan, via vårt twitterkonto eller skicka texten som en insändare till din lokala tidning. Du kan också skicka in en film till oss här.

Det finns givetvis många andra sätt att göra din röst hörd om det fria skolvalet. Du kan till exempel gilla vår Facebooksida, dela artiklar och fakta från sidan och twittra från ditt eget konto under #rättattvälja. Eller så tar du helt enkelt upp ämnet på nästa skolrast eller fikapaus.

 

Så här gör du om du vill publicera ditt inlägg via oss:

1. Skriv det du vill ha sagt

Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.

2. Välj hur du vill skicka det

Väljer du att skicka insändare till din lokaltidning kommer du i nästa steg att få välja ort. Vill du twittra måste du begränsa dig till maximalt 140 tecken inklusive blanksteg. Har du redan ett eget twitterkonto så kan du gärna dela din mening under #rättattvälja.

3. Publicering går via oss

Det du skickar in efter att angett din e-post kommer till vår inkorg och vi publicerar på det sätt du valt. Publicering sker inte direkt utan efter granskning, inte för att vi är rädda för kritik, utan för att vi eftersträvar en konstruktiv debatt. Din e-post adress kommer självklart inte att publiceras. Alla meddelanden kommer inte att publiceras av utrymmesskäl.

Säg din mening

0 tecken
Skicka till din lokaltidning Publicera på skolvalet.nu
Skolval på Linkedin Skolval på Facebook Skolval på Twitter